Рат и плакат 1914-1918

Рат и плакат 1914-1918

06. новембар 2014. - 28. фебруар 2015.

Subota, 21. februar 2015. od 11 do 17 časova

Стручни скуп

Десет на једну!

У Музеју примењене уметности, као завршница изложбе „Рат и плакат 1914-1918“, у суботу, 21. 02. 2015. од 11 до 17 часова биће одржан Стручни скуп на коме ће стручњаци различитих профила – од кустоса, психолога преко историчара, филолога, дизајнера, закључно са аутором изложбе покушати да осветле ову велику тему из различитих углова.

Добро дошли!

Овде можете преузети позивницу у ПДФ формату.

среда, 26. новембар 2014. у 19 часова

Poštovani,

UEPS – Udruženje za tržišne komunikacije Srbije poziva Vas na predavanje Vitomira Jevremovića, vlasnika i osnivača kompanije Digital Mind:

„Интернет смена генерација: дигитална потрага за новим потрошачем“

које ће бити одржано у Музеју примењене уметности, Галерија Жад (сутерен), Вука Караџића 18

у среду, 26. новембра 2014. у 19 часова.

О ПРЕДАВАЊУ:

Пре свега неколико година нисмо знали шта су друштвене мреже. Фацебоок је за многе био страна реч непознатог значења. Мобилни телефони су имали типке, а сатови дигитронци су давно изашли из моде.

Сада ођедном телевизију гледамо на мобилним телефонима. Битније нам је шта се дешава на фацебооку него на улици. Сликамо се више пута дневно, често сами, неки и у купатилу, а сатови прете да нам постану нови најбољи дигитални пријатељи.

Како су све ове технологије само нови прозори у дигитални свет, поставља се питање: где потрошач данас гледа? Да ли гледа у екран телефона, дигитални билборд, yоутубе клип или можда користи неке дигиталије за које ретко ко и зна? Кренули сте у лов на дигиталног потрошача, како да знате шта вам све треба да би га уловили?

О ПРЕДАВАЧУ:

Витомир Јевремовић, власник и оснивач компаније Дигитал Минд Учествовао је на реализацији бројних пројеката у области продукције дигиталних садржаја како у култури, тако и у видео и софтwаре-ској индустрији. Аутор је пројеката као што су Интерактивна реконструкција Београда из XV века (2004), Виртуелног музеја Зорана Ђинђића (2011), 3Д Интерактивне реконструкције Гамзиграда (2007), 3Д Интерактивног приказа београдске мумије (2008). Био је директор продукције на ЕУ финансираном пројекту Кикиндски мамут, где је водио пројекат креирања првог 3Д анимираног филма о кикиндском мамуту и отварање првог 3Д биоскопа у Србији у кикиндском музеју 2006. године. Током каријере бавио се и продукцијом видео игара, познат по креирању једног од највернијих симулација флипера – СламИт Пинбалл (2009). Као директор дигиталног сектора у једној од наших највећих маркетиншких агенција Цоммунис ДДБ, уводио је клијенте у нове форме дигиталне комуникације. Добитник бројних признања за допринос развоју дигиталних технологија.

Од 2011. Године, основао је компанију Дигитал Минд која се бави продукцијом дигиталних садржаја и интерактивних инсталација у сфери дигиталне комуникације.

Срдачан поздрав,
Ваш УЕПС